sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Mantereelta toiselle


22 päivää Etelä-Afrikassa. Nelisen sataa melontakilometriä, joitakin kymmeniä juoksukilometrejä, satoja rautojen kolisteluita ja leuanvetotangossa roikkumisia, päivittäistä pakaran ja hauiksen venytystä. Tasapainoilua rasituksen ja levon välillä - sekä pallon päällä! Tuhansia melan vetoja toisen perään, muutamia onnistuneita –ehkäpä jopa sata! Keskittymistä ja herpaantumista.  Ääh. Uudestaan ja uudestaan.


 LPVtä Bundun "salilla" 


Kaksi raukeina roikkuvaa kättä, yksi nuutunut sikspäkki, kaksi jalkaa rakkoista ja polvista ruskettunutta, palaneiden hartioiden välissä yksi pää – väsynyt ja tyytyväinen.
Sydämen lyöntejä välillä 43-194. Puuskutusta, normaalia kovempaa ventilaatiota. Sopeutumista ilmanalaan. Yö- ja treenisykkeen tallentamista, happisaturaation mittaamista ylöskirjaamista, palautumisen arvioimista asteikolla kymmenen-nolla, kuinka helppoa tai vaikeata onkaan olla?






Craft! Dullstroom High Altitude Training Center



Harjoituskeskus -hahaa!-  Damin rannalla 


Ilonalle KIITOS avusta Aafrikassa! 

Leiri päättyy tänään, huomenna iltapäivällä olen jo Helsingissä, iltasella Tammisaaressa, keskiviikkona osteopaatilla rankaa avaamassa ja Helsingin Urheilulääketieteen Asemalla tutkimassa olikohan leiri virallisten käyrien ja käppyröiden mukaan tuottoisa. Epävirallisten tuntemusten ja armottoman kello-gps yhdistelmän mukaan se sitä oli. Hyvähyvä,  eteenpäin. Viikonloppuna Vierumäellä ja maanantai-iltana Floridassa. Mantereelta toiselle. Ihanaa olla kohta kotona!

Anne



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti