sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kiipelissä Kiipulassa, Pitstoppi Kangasalla ja Nextstoppi Afrikassa


Takana tiiviitä päiviä Kiipulassa Janakkalan kupeessa perjantaista tähän sunnuntai-iltapäivään. Kyseessä oli Kanoottiliiton maastohiihtopainotteinen yhteisleiri soutajasiskojen ja -veljien seurassa. Treenien ohella asiallisia luentoja ja keskustelua korkeanpaikan harjoittelusta ja ravinnon rouskuttelusta.

Omalta osaltani oli tosiaan hieman kiipelissä olo mitä tulee tehtyihin hiihtotreeneihin; yritin pertsalla roikkua nuorten ryhmän Uroiden kyydissä. Aika heikolla menestyksellä. Hiihtotakki tyhjä ja turpiin tuli. Seinäpitoa olisin taas kaivannut. Seliseli. Kerran vielä tarmolla hiihtämään tänä keväänä, sen jälkeen pohjavoiteet suksiin ja sukset kanakoppikellariin - mela ulos kopista! Jes!

Hyvä viikonloppu kuitenkin. Olipa mukava tehdä talvikauden vikoja treenejä isossa ryhmässä. Tosi hauskaa nähdä nuorten 17-23-v. maajoukkuetta puhisemassa, ja todella hienoa, että tällaista toimintaa on! Ryhmä Riossa riittänee paukkuja ja haukkareita lähteä aikanaan Riioon muutenkin kuin sambailemaan. Tahdosta kiinni. Jepjep.

Nyt siis tyytyväisenä Kangasalla vanhempien koti-kotona perunamuusit ja paistilihat mahassa. Puhuuhh. Raukea olo. Tankkaus ja rauhallinen ilta ovat hyvinkin paikallaan ennen alkavan viikon extra curricular activities-ruljanssia: alkavan viikon perjantaina 4.pvä lähden Etelä-Afrikkaan kolmeksi viikoksi korkeuksiin. Ennen ylängöille lähtöä teen kevennettyä treeniä, ja edellä mainitut perinteiset ruljanssirutiinit toistuu: viimehetken asioiden hoitoa, virallisia palavereja ohhoh, ja epävirallista nautiskelua kotonaolosta Ekenäsissä ennen kolmen kuukauden omaehtoista ulkomaankomennusta. 

Padlailijan kevätmuutto lähestyy!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti