tiistai 25. tammikuuta 2011

Seinäpito ?!

Jostain kaikki aina alkaa, ja tästä alkaa minun blogin pito. Johonkin kaikki aina myöskin loppuu. Tämän blogin osalta toivon, että tämä bloggailu päättyy noin 565 vuorokauden kuluttua onnelliseen purkaukseen Lontoon Olympiakisareissun jälkeen. No, katsotaan miten käy! 



Tosi kiva jos innostut seuraamaan turinoitani ja kommentoimaankin.  Ajatuksenani on kirjoittaa niistä asioista, mitkä mielestäni ovat kiinnostavia ja innostavia melonnassa ja urheilussa yleensä, hehkuttaa ja uikuttaa tätä omaa melojan elämääni ja ja ja... mitä sitten mieleen pälkähtääkään.  Edessä on melkoisen monta melan vetoa ja muunkinlaista liikehdintää, ihmisiä, asioita, paikkoja, happoja. Toivottavasti rehellistä tekstiä; subjektiivista ja itsesuggestiivista varmasti. :)


Niin, ja se otsikon seinäpito?!  Urhean urheilijan päivässä on yleensä aina jokin selvä tavoite tai tavoitteita. Onneksi ei nyt sentään ihan joka päivä. Tänään minulla oli taas useampia, muutama vähän epämääräisempi, kuten: "Hiihtää mahdollisimman kovaa mahdollisimman pienellä vaivalla 4*10min anaerobisen kynnyksen tietämillä.", ja sitten yksi ihan konkreettinen: "Saavuttaa mystinen seinäpito." Ensin mainittu toteutui melko mukavasti, noin suhteellisesti arvioiden. Jälkimmäinen ei, ei objektiivisesti eikä edes itselle uskotellen.


-En usko enää seinäpitoon! Sen on oltava samantyyppinen absoluuttisesti mahdoton tavoite saavuttaa kuten täydellinen urheilusuoritus. Mutta kyllä molempia kannattaa tavoitella. Ja varmaan huomenna taas uskon seinäpidonkin mahdollisuuteen.


Tästä jatketaan, tervetuloa! Anne




P.S. Uudelle tukijalleni EHD Finlandille iso kiitos liittymisestä mukaan taustajoukkoihini, ja nettisivujeni käytännön toteuttamisesta!! Kiitos Juha ja Tiina, sekä Tomi ja muu EHD:n väki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti