perjantai 3. kesäkuuta 2011

Viides Viides Kuudes -MC-kiertue summa summarum


Kolmas MC-osakisa melottiin Duisburgin upealla Sportpark Wedaun areenalla




Tasaista työtä, hyviä suorituksia ja onnistunutta tekemistä, oman suunnitelman toteuttamista. Saksan Duisburgista lapoihin jäi siis kuudes sija 500metrillä. Kärki oli taas inasen lähempänä, pronssi jäi alle sekunnin päähän. Se ei ole paljoa, laitan tähän alle muutaman kuvan vedosta. 



Finaalissa rata 9


Viimeisiä poijuvälejä


Erot maalissa


Jaa-a, kuudes on kuudes, I want more. 



Joo-o! Kova on halu ottaa ero kiinni,  ja se on mahdollista. Mun melontauran ensimmäisen valmentajan Ukun sanat osui toivottavasti -varmasti!!- kohdilleen : "Potti antaa odotuttaa itseään." Niin sen täytyy olla, harjoituskausi ja kisakausi on kesken, pääkisaan MM:iin on 11 viikkoa aikaa. Hyviä asioita näissä kevään MC-kisoissa oli suorituksen tasaisuus ja onnistuminen kelissä kuin kelissä (mm. niin Poznanin kovassa vastaisessa ns.pipokelissä kuin Racicen tyynessä helteessäkin), kovan välieräseulan läpäiseminen joka kerta  (taso on tällä hetkellä laaja, reilu 15 naista taistelee 500 metrillä A-finaalisijoituksesta ja tätä myöden vaihtuvuus finaaleissa oli suurta), hyvä ote tekemiseen ja kilpailemisesta nauttiminen, uskallus tehdä välinekokeiluita turneen aikana (nyt käyttämäni mela+kanoottivalinnat tein vasta reilu viikko ennen ensimmäistä osakilpailua ja säätöjen osalta säätämistä on edelleen).. listaa voisi jatkaa, mutta parasta tilanteessa on se, että en ole vielä puristanut kaikkea irti kropastani. Paras puristamatta tässä vaiheessa kautta on parasta :).



Kesän toistaiseksi onnistunein 200m veto tuli semissä, 3.sija/ 0,2sek A-finaalista


Miika taisteli 500 ja 1000 metrin yksiköissä


"Mitä?! Oltiinko me niin hyviä?" Pauliina ja Oona K-2 500m välierän jälkeen


Henriette (DEN), Jenni ja minä


Vanhoja kavereita jo yli 10vuoden ajalta, Sabrina ja Miguel Argentiinasta. 2000-luvun alussa olin treenileirillä Argentiinan Andeilla heidän joukkueensa mukana


Pete ja Panu, Suomen Kanoottiliitto


Kova kiertue takana. Suomen pieni joukkue suoritui hienosti isojen melontamaiden puristuksessa; Jenni Mikkonen meloi vakuuttavasti kahdesti kahdensadan mitaleille, nuoret MC-debytantit Miika Dietrich, Oona Vasko sekä Pauliina Polet ottivat tuntuman tarvittavaan vauhtiin hyvällä asenteella, huoltotiimi Panu Kanniainen -Lauri Palmroth - Pete Pitkänen tekivät meille urheilijoille urheilemisen helpoksi. Kiitos tästä ja kesähän jo alkoikin kesäkuun myötä, kutina on että hyvä kesä on tulossa!

Anne




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti