keskiviikko 18. toukokuuta 2011

MC-osakisa 2 Racice Tsekki

Kamat on pakattu, MC-kiertue jatkuu tulevana viikonloppuna Tsekeissä Racicessa. Kilpailuaikataulu ja oma matkavalikoimani on tismalleen Poznanin Cupin kaltainen: perjantaina K1 500m alku- ja välierä, lauantaina aamulla 500m finaali (A!?) ja iltapäivällä kahdensadan erät. Sunnuntaina aamulla sprinttifinaalit, eli 200m ja edelleen toivottavasti etumerkillä A. 


Kisat näkyvät finaalien osalta Eurosportilla Livenä: 
* Lauantaina alkaen kello 11.30
* Sunnuntaina alkaen kello 11.00


Eipä mitä! Hyvillä mielin vihellellen pakkaillut melaa, penkkiä, jalkatukea, Squeezy-eväitä, trikoota ja toppia - tuttua kisa-arsenaalia kassiin. Lyhyt treenijakso Poznanin jälkeen kotona Suomessa sujui mukavasti, muutavat kovat laadukkaat harjoitukset junnujen maajoukkueen mukana Ruovedellä ja kotikotivesillä Kangasalla toivottavasti näkyvät Racicessa taas hieman Poznania terävämpänä tekemisenä ja sinisen kanootin keula vipeltää vikkelämmin 500 metrin poijuviidakon läpi. Ajatukset tekemisessä. 


Hmm. Kisathan koko ajan kovenee; Racicessa mukana on kuutisen sataa urheilijaa ja naisten yksiköissä olympialuokissa viisi alkuerää. -Like it! Välieristä suoraan jatkoon menee siis vain kaksi parasta per erä. 


Kisajärjestäjien nettisivut: http://www.racice2011.com Tuolta löytyvät lähtölistat, tulosten live-seuranta jne. 


Na Shledanou!! 


Anne 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti